اشتراک الگوهای افزایش کیفیت آموزش مدارس غیردولتی با مراکز دولتی

تهران-ایرنا- رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی با بیان اینکه مدارس غیردولتی الگوهای کیفیت بخشی آموزشی را در اختیار مدارس دولتی قرار میدهد، گفت: در این راستا، برنامههای کیفی و تجربههای زیستی خود را با سایر مدارس به اشتراک میگذاریم.
احمد محمودزاده روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا درباره نقش مدارس غیردولتی در عدالت آموزشی اظهار کرد: عدالت آموزشی مورد نظر دولت از لحاظ سختافزار آموزش و پرورش مربوط به مدارس دولتی است. امکانات، تجهیزات و فضا تأثیر زیادی در بحث عدالت تربیتی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه بحث عدالت آموزشی مربوط به حوزه نوسازی، خیرین مدرسهساز و مسئولیتهای اجتماعی دستگاهها است، افزود: در این دولت، شخص رئیس جمهور بر این موضوع تأکید دارد که بیان این سه ضلع مثلث بتواند کارهای اساسی انجام دهد.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی با بیان اینکه حوزه نرمافزار عدالت آموزشی به معنای برنامه ریزی آموزشی و تربیتی است، گفت: این بخش مربوط به مدارس دولتی است اما مدارس غیردولتی نیز میتوانند کمک کنند.
محمودزاده ادامه داد: به طور مثال موسسهای داریم به نام موسسه راه ایمان که در استانهای خوزستان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان مدرسه میسازد و دانشآموزان را بدون شهریه ثبت نام میکند یا برخی از مدارس بزرگ تهران ما در مناطق مرزی مدرسه میسازند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به منویات رییس جمهور، حتماً کمکهای مدارس غیردولتی در این زمینه بیشتر خواهد شد و ما هم پیگیر هستیم مدارسی که امکانش را دارند در زمینه سختافزار به آموزش و پرورش کمک کنند.
رئیس مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی گفت: اما اصلاح روش آموزش و کیفیتبخشی آموزشی نیز مهم است؛ چرا که الگوهایی که در مدارس غیر دولتی اجرا میشود، منجر به کیفیت آموزشی شدهاند.
محمودزاده عنوان کرد: جشنوارههایی را به منظور نشان دادن ابتکارات و خلاقیتهای مدارس برگزار کردیم، دومین رویداد نیز در حال انجام است. ابتکارات، خلاقیتها، ایدهها و روشهای آموزش را در معرض عموم قرار خواهیم داد تا این الگو را به مدارس دولتی و غیر دولتی دیگر ارائه دهیم.
وی یادآورشد: همچنین سازمان مدارس غیردولتی در هر تصمیمی که درباره محتوای کتابهای درسی یا روش تدریس گرفته شود، نظر میدهد. از سوی دیگر هم بحث برنامههای کیفی و تجربههای زیستی خود را با سایر مدارس به اشتراک میگذاریم.
توانمندسازی حدود صد هزار معلم غیردولتی
معاون وزیر آموزش و پرورش درباره توانمندسازی معلمان در مدارس غیردولتی اظهار کرد: توانمندسازی معلمان یکی از موضوعات مهم آموزش پرورش است؛ زیرا اعتقاد داریم اگر هیچ امکاناتی نباشد اما معلم باشد، بسیاری از اتفاقات خوب شکل خواهد گرفت.
محمودزاده افزود: طرحی را برای دانش افزایی معلمان دنبال میکنیم که شامل دانش تخصصی و دانش تربیتی با پودمانهای ۶۰ ساعته (در مجموع ۳۶۰ ساعت) است که منجر به ارائه کارت صلاحیت حرفهای معلمان میشود.
وی خاطرنشان کرد: فاز اول این کار انجام شده و برای حدود صد هزار نفر برنامهریزی کردهایم تا از فرصت تابستان امسال استفاده و فاز دوم را اجرا کنیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش یادآورشد: همچنین در کنار این موضوع برای مراکز زبانآموزی با ۲ نگاه آموزش منتقدانه و آگاهی بین فرهنگی کار می کنیم تا آن دو مفهوم را برای معلمان زبان داشته باشیم. این کار جزو فعالیتهای مستمر ما است.
به گزارش ایرنا، ۱۸ هزار مدرسه غیردولتی و حدود ۱۱۰ هزار همکار در این مراکز در سراسر کشور مشغول به فعالیت هستند.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.